Utisci polaznika priprema za pravosudni Kec grupe

0
571

Nakon svakog predavanja i svakog ciklusa polaznici priprema za pravosudni Kec grupe šalju evaluaciju u kojoj iznose svoje utiske o predavanjima na pripremama. Evaluacija služi kako bi se ocenio rad predavača i unapredile pripreme za pravosudni.

Cilj priprema za pravosudni koje Kec grupa organizuje je sticanje znanja neophodnog za polaganje pravosudnog ispita. Na koji način to Kec grupa radi i kakvi su utisci polaznika možete saznati od naših polaznika priprema:

”Preporučila bih kolegama Kec grupu zato što je sve dobro organizovano i što ovakav način pomoći kandidatima koji polažu pravosudni ispit mnogo znači, jer nas se dobro uvede u materiju i izgradi se drugačiji odnos prema samom pravosudnom ispitu. Hvala Kec grupi”. – Snežana Katić

Ove pripreme su u meni probudile volju za učenjem i radom na sebi. Nakon odslušanih predavanja imam potpuno drugačiju sliku o pravosudnom ispitu. Problem je u strahu koji se javlja kod svih nas i parališe nas. Pripreme u znatnoj meri smanjuju strah, a pojačavaju volju za napretkom i učenjem. Organizacija nastave je na najvišem nivou, izbor predavača perfektan, a podrška koju nam organizatori pružaju je neprocenjiva. Za mene je ovo fenomenalno iskustvo, zlata vredno. Predavači su potpuno posvećeni, a njihov cilj da nam na najbolji i najzanimljiviji način izlože materiju je, iz mog ugla, u potpunosti ostvaren. Na meni je da ove divne ljude, koji su nam omogućili sve ovo, obradujem položenim pravosudnim ispitom”. – Jelena Mitić

Uvek ste u toku sa dešavanjima, sve izmene , promene literatre , zakona , s druge strane i dostupnost istih, a i za polaznike koji su davno završili fakultet najbolji način da se vrate učenju i čuju ” živu ” reč predavača koja je meni mnogo značila…… I naravno posvećenost i pre svega poštovanje i uvažavanje od strane organizatora svakog polaznika”. – Daniela Cvetković

”Sve pohvale za organizatore. Odlicni predavaci, dosta materijala i konstantna podrska. Svima bih preporucila, jer sve postaje jasnije i nakon predavanja ima se neki pocetni koncept u glavi. Bravooo”. – Sandra Mišić

”Brzi prelazak gradiva, korektan i profesionalan pristup kako predavaca, tako i samih organizatora”. – Marina Mirčić

”Mnogo znači kada se ispitna materija pređe sa predavačima koji se u praksi bave navedenom materijom, a pri tom su priznati stručnjaci u svojim oblastima rada. Posebno je značilo meni koji se godinama nisam bavio pravom, da obnovim gradivo i razdvojim bitno od manje bitnog. Za svaku je preporuku ovakav vid prelaska gradiva, bez obzira da li ste na početku učenja ili ste u fazi ponavljanja gradiva pred ispit”. – Branislav R.

Fantasticna priprema za pravosudni. Odlicno obradjeni predmeti, zanimljiva predavanja, veliko olaksanje pri spremanju pravosudnog”. – Mirjana R

Nisam se pokajala nijednog trenutka što sam se prijavila na ovu obuku,mislim da je nešto najbolje što sam mogla ove godine da uradim.Kec grupa je u svakom trenutku bila tu za polaznike da im sve objasni i pošalje obimni pripremni materijal. Svakog polaznika je ispoštovala i pružila podršku u pripremama.Takodje sam zahvalna svim predavačima koji su nam na konkretnim primerima iz prakse objasnili i približili materiju svako iz svoje oblasti. Hvala i na viber grupi gde smo se lepo družili i sumirali utiske. Dobila sam samopouzdanje i više komuniciram sa ljudima,sve u svemu utisci su sjajni!” – Ana J.

”Utisci polaznika koji je zaposlen u drzavnoj zdravstvenoj ustanovi, iz manje sredine, sa dvoje male dece i suprugom koja je takođe zbog sopstvenog posla veoma zauzeta i popodne. Za KEC grupu saznajem sasvim slučajno, preko Facebook-a, koji inače jako retko pratim.Dobijam obaveštenje da se 28.09.2020.godine održava besplatno predavanje iz krivičnog prava. Prijavljujem se.Predavanje sudije Ivane Josifovic je izvanredno. Razmišljam da li da uopšte pokušavam bilo šta, jer nemam neka iskustva sa vebinarima.Pored toga, obaveze i problemi na poslu, zvog pandemije. Da li vredi trošiti i novac i vreme, koje ionako nemam.Na kraju,odlučujem da pozovem i raspitam se kakvi su uslovi za prijavu za pripreme za pravosudni.Razgovaram sa Dejanom Škorbićem.Dobijam odmah sve informacije, raspored predavanje, predlog ugovora, mogućnost plaćanja priprema na rate. Predavanja počinju. Još uvek preispitujem sebe da li cu moći da ispratim ceo proces. Međutim, svako predavanje odlično.Predavači sa puno iskustva u svojim oblastima, pričaju razumljivo, obraćaju pažnju na konkretna pitanja, bez ulaženja u teoriju, odgovaraju odmah na pitanja, daju kontakt radi naknadnog postavljanja pitanja. KEC grupa za sve to vreme pruža odličnu logistiku tokom trajanja priprema, sa jasnim i preciznim uputstvima oko termina za logovanje, rasporeda predavanja.Dostavlja obilje materijala za pripremu pravosudnog ispita. Takođe, omoguceno je praćenje i nekih vebinara koji nisu u programu pripremne nastave. Sve pohvale. Preporučujem svima, naročito kolegama koji zbog poslovnih i porodičnih obaveza nemaju mogućnosti da putuju do većih mesta, gde se seminari uglavnom održavaju”. – Miloš J.

”Utisci su pozitivni. Ispunjena su moja očekivanja. Sve pohvale za odličnu organizaciju, dobar koncept (mogućnost interakcije) i izbor predavača. Veoma posvećeni, profesionalni i jasni u izlaganjima. Odlična osnova za savladavanje materije. Verujem da će mi pomoći da lakše i brže savladam gradivo kako bi krajnji rezultat bio položen pravosudni ispit. KEC odlični ste, za svaku pohvalu i preporuku. Samo tako nastavite. Sve najbolje i veliko hvala”. – Biljana L.

”Prvenstveno odlična organizacija i stručnost,ljubaznost i predusretljivost od strane kako organizatora tako i predavača.Kvalitetna predavanja samo moja preporuka da se ipak prethodno malo pročita gradivo kako bi mogli bolje ispratiti predavanja.Mnoge nedoumice mogu da se reše,predavači odgovaraju na svako pitanje i usmeravaju na bitne stvari koje možemo očekivatu na pravosudnom ispitu.Sve pohvale!” -Jelena J.

”Pripremna nastava je odlična, posebno predavanja sudije Ivane Josifović. Sažeto, jasno, dosta primera iz prakse koja pomažu da se zapamte određene podele”. – Ana M.

”Dobra koncepcija pripremne nastave. Predavači su zaista iskusni i motivišu buduce kandidate”. – Tašana J.

”Profesori su odlicno odabrani, posveceni i strucni. Prezadovoljna sam pripremama i radujem se novim seminarima Kec grupe”. – Jelena K.

”Lično meni pripreme su pojasnile materiju, i to me je dodatno motivisalo da “zagrejem” stolicu. Predavači odlični! Ne samo da ste izabrali “krem” predavace nego su bili bas motivisani i predani svom zadatku. Spremnost predavača da odgovaraju na pitanja mi je isto značila. Nema boljeg načina da se neko usavrsi u materiji i pripremi za pravosudni jer slušali smo profesore, sudije, advokate, tužioce…..i teorija i praksa”. – Vojislav K.

”Odlično, primenjivo, sa puno primera..Puno olakšava, isplati se”. – Naser C.

”Odlična organizacija. Vrhunski predavači i svakako preporuka za sve one koji pripremaju pravosudni ispit”. – Boban P.

Ukoliko spremate pravosudni ispit pozivamo vas da se prijavite na VII Ciklus priprema za pravosudni koji počinje od 05. 10. 2022. Više informacija možete saznati na linku.