nedelja, 7. apr 2024.

Block title

Uslovi korišćenja se odnose na sve sadržaje koji se nalaze na portalu Biznis i pravo.

Korišćenje portala
Sadržaje i materijale (tekstualne, foto, video, audio) sa web portala Biznis i pravo ne možete da koristite, menjate, reprodukujete ili distribuirate u komercijalne svrhe bez prethodne dozvole vlasnika ovog web portala. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala predstavlja kršenje zakona o autorskim pravima i podložno je tužbi.
Dozvoljeno je krišćenje i publikovanje informacija ili delova tekstova u nekomercijalne, neprofitabilne ili naučne svrhe uz precizno navodjenje sajta Biznis i pravo kao izvora podataka.
Nije dozvoljeno modifikovanje, kopiranje, reprodukcija, objavljivanje niti prodaja bilo kog materijala uključujući grafiku, ilustracije, tekst, audio, video, informacije ili usluge dostupne na sajtu bez prethodne pismene dozvole Elektronskih novina ''Biznis i pravo''.
Zabranjeno je deliti sa trećim licima pristup bilo kom zaštićenom delu portala ukoliko ste naš preplatnik ili korisnik usluga marketinga.

Drugi web portali
Linkovi na drugim portalima koji nisu vlasništvo Elektronskih novina ''Biznis i pravo'' ne smatraju se delom sajta i mi ne snosimo odgovornost za njih.

Odgovornost
Naš portal ne snosi odgovornost nastalu za bilo kakvu štetu nastalu objavljivanjem promocija na našem portalu.
Ne odgovaramo za komentare posetilaca, koji su odraz njihovog razmišljanja i stavova.

Plaćanje preplate i marketinga
Preplata za određeni deo portala ili marketing plaća se po utvrđenim cenama Elektronskih novina ''Biznis i pravo''. Plaćanje se vrši u dinarima Korisnici portala koji plaćaju iz inostranstva mogu plaćanje izvršiti u inostranoj valuti preko našeg deviznog računa.

Uslovi korišćenja
Sajt može ažurirati i promeniti uslove korišćenja. U tom slučaju obaveštenje o izmenama će biti navedeno na početnoj strani portala.