petak, 12. jan 2024.
Home Biznis Poslovne vesti Srpski Blockchain Summit

Srpski Blockchain Summit

0
Srpski Blockchain Summit

Biznis i pravo vas poziva na srpski Blockchain Summit koji se održava 1.12. u hotelu Zira u Beogradu

Srpski Blockchain Summit je godišnja konferencija koja okuplja vodeće kompanije i pojedince iz kripto i blokčejn industrije, investitore, entuzijaste, IT profesionalce, pravnike i državne zvaničnike iz Srbije i inostranstva. Gde se detaljno obrađuje i diskutuje o pravnim aspektima kriptovaluta, blokčejn tehnologije i tokenizacije. Tematski je podeljena na četiri celine: kriptovalute, blokčejn za biznis, pravna regulativa i državne institucije i startapovi, tako da su sve zajednice ravnomerno zastupljene.

Blockchain pravna radionica

Pored toga, kao odvojeni događaj je blokčejn pravna radionica gde advokati i pravnici detaljno obrađuju teme usko vezane za pravnu regulativu, izmene. Radionica se odvija paralelno sa konferencijom u maloj sali i ograničena je na 22 učesnika.

Kako ostvariti popust?

Budući da je konferencija partner portala Biznis i pravo i KEC grupe, svim učesnicima koji se prijave na konferenciju uz komentar da su pozvani od strane portala to treba da napomenu u komentaru kako bi ostvarili popust od 20% na kotizaciju za konferenciju ili radionicu za pravnike.

Neki od govornika koji će prisustvovati: Eolisa Markesoni, Vit Jedlička, Džejms Korbet, Marko NovakovićIgor Đerman, Mihajlo Popesku, Peđa Predin, Bogdan Vujović, Kristina Stanković, Žarko Ptiček.

Gde i kada se održava?

Konferencija se održava 1. decembra u Beogradskom hotelu Zira.

Golden Tulip Zira Belgrade, Belgrade – Updated 2021 Prices

Prijave za radionicu

Sve prijave za radionicu idu preko sajta https://cryptokonf.com/

Top 77 Similar websites like belgradecrypto.com and alternatives