Poslovni forum PK Vojvodine i PK Aleksandrije (Egipat)

0
30
Poslovni forum PK Vojvodine i PK Aleksandrije (Egipat)
Foto: Privredna komora Vojvodine

Privredna komora Vojvodine i Privredna komora Aleksandrije (Egipat) u saradnji sa Evropskom mrežom preduzetništva i Ambasadom Arapske Republike Egipta u Republici Srbiji u četvrtak, 8. aprila 2021. godine organizuju onlajn Biznis forum Vojvodina – Aleksandrija.

Ovo je nastavak odlične saradnje Privredne komore Vojvodine sa Ambasadom Egipta i jedan od prvih događaja definisanih u okviru akcionog plana saradnje između dve Privredne komore.

Učesnici foruma će biti eminentne regionalne kompanije, zajedno sa Privrednim komorama, regionalnim razvojnim agencijama i drugim institucijama koje podržavaju razvoj malih i srednjih preduzeća i koje pozitivno utiču na poslovnu i investiocionu klimu.

Biznis forum će omogućiti kompanijama da prezentuju svoje poslovne potencijale i ideje, da se povežu sa drugim kompanijama i institucijama, kao i da zakažu B2B sastanke, na osnovu svojih oblasti poslovanja i registrovanih učesnika.

Kako se navodi u saopštenju, očekuju da se prijavi više od 50 egipatskih preduzeća pretežno iz oblasti poljoprivrede, tekstilna industrije, građevinska industrije, informacione tehnologije , industrija nameštaje ali i svih drugih sektora privrede ukoliko se za to pokaže interesovanje.

Ukoliko želite da učestvujete u ovom biznis forumu, možete se prijaviti na sledeći link:

https://vojvodinaalexandria2021.talkb2b.net/

gde se možete registrovati i dobiti potrebne instrukcije.

Više informacija možete dobiti i putem maila: kabinet@pkv.rs

Izvor: PK Vojvodine