ponedeljak, 8. apr 2024.
Home Pravo Blog Otvoren prvi Međunarodni kongres pravnika

Otvoren prvi Međunarodni kongres pravnika

0
Otvoren prvi Međunarodni kongres pravnika

Prvi Međunarodni kongres pravnika čiji je cilj da okupi pravnike i privrednike iz zemlje i regiona otvoren je svečanim Koktelom dobrodošlice 25. novembra 2021. godine u hotelu Kraljevi Čardaci na Kopaoniku.

Dejan Škobic, direktor i vlasnik Kec grupe i Nina Kostić, moderator

Direktor Kec grupe i idejni tvorac ovog Kongresa, Dejan Škobić pozdravio je sve učesnike i goste koji su poklonili poverenje prvom međunarodnom kongresu pravnika.

,,Hvala vam na poverenju koje ste nam poklonili svojim učešćem na prvom Međunarodnom kongresu pravnika u organizaciji Kec grupe.Naš tim će se maksimalno potruditi da vam u narednim danima bude na raspolaganju za sve što vam je potrebno, jer zaista, naš jedini cilj jeste da sa ovog kongresa odete puni pozitivnih utisaka…” deo je govora direktora i vlasnika Kec grupe, Dejana Škobića.

Deo atmosfere sa Koktela dobrodošlice

Koktel dobrodošlice imao je cilj da sve ućesnike kongresa okupi na jednom mestu radi opuštanja od puta i susreta sa kolegama koje znaju, a i da sklope nova poznanstva iz svoje ili druge branše

Za lepu atmosferu osim raspoloženih organizatora i učesnika kongresa pobrinuo se i Trio Uvertira, jer spoj muzike i lepih razgovora uživo nema zamenu pogotovo u današnje vreme kada takva atmosfera nije česta pojava u drušvenom i poslovnom životu.

Deo atmosfere sa Koktela dobrodošlice

Međunarodni kongres pravnika organizovan je sa ciljem razmene mišljenja, novih saznanja, ali i opuštanja od svakodnevnih poslovnih obaveza. U narednim danima naše učesnike očekuju predavanja i panel diskusije sa dve glavne teme Pravo i Covid, Privreda i Covid, u okviru kojih će slušati predavanja naših predavača, čuti njihov osvrt na svoju delatnost u toku pandemije, uz mogućnost dobijanja odgovara na njihovih pitanja.

Posle predavanja, na panel diskusiji učesnici će prisustvovati diskutovanju predstavnika različitih sfera zanimanja o tome sa kojim izazovima su se susreli u toku pandemije, koje posledice su proistekle, a i šta je pozitivno što možemo iz cele situacije zaključiti.

Autor: Ivana Karaklajić, Biznis i pravo