nedelja, 30. apr 2023.
Home Biznis Poslovne vesti Održan virtuelni sajam zapošljavanja

Održan virtuelni sajam zapošljavanja

0
Održan virtuelni sajam zapošljavanja

Virtuelni sajam zapošljavanja, na kome je 70 kompanija predstavljalo 2.800 slobodnih radnih mesta širom Srbije, održao se danas od 10 do 16 časova.

Prijava za učešće na Sajmu obavljala se putem sajta www.nsz-sajamzaposljavanja.rs.

Na prvom virtuelnom sajmu zapošljavanja među poslodavcima koji traže radnike predstavljen je i Mercator-S, koji trenutno ima više od 100 otvorenih radnih mesta.

Svi koji su u potrazi za poslom ili zainteresovani za rad na pozicijama prodavca, konsultanta u prodaji (IDEA Organic), mesara, vozača, magacionera, kontrolora izlaza robe, referenta kontrole zaliha ili žele da se zaposle na bilo kom drugom otvorenom radnom mestu u Mercator-S, mogu odmah da posete https://www.nsz-sajamzaposljavanja.rs/, i dobiće sve potrebne informacije kako da postanu deo Mercator-S tima.

„Ponosni smo što smo, zahvaljujući rastu naše kompanije i širenja maloprodajne mreže, u situaciji da zaposlimo više od 100 ljudi. Imamo otvorena radna mesta u velikom broju gradova širom Srbije, kao i za rad u Upravi kompanije, u Beogradu. Mercator-S zapošljava 8300 vrednih ljudi iz cele Srbije, najrazličitijh obrazovnih profila i starosnih grupa. Samim tim kod nas je dobrodošao svako ko želi da radi, da ima siguran posao i ko želi da razvija svoje veštine i usavršava znanje”, poručuje Jelena Šribar, direktorka područja ljudskih resursa u kompaniji Mercator-S.

Sajam se organizovao uz podršku globalnog Programa “Migracije i razvoj” koji u Srbiji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju – GIZ.

Nacionalna služba za zapošljavanje pozvala je sve zainteresovane kandidate koji traže posao da učestvuju na Virtuelnom sajmu zapošljavanja.

Izvor: Vebsajt 24sedam.rs, 20. 05. 2021.

Naslov. Redakcija