nedelja, 7. apr 2024.
Home Nekategorizovano Novi Sad bogatiji za nove brendove.

Novi Sad bogatiji za nove brendove.

0
Novi Sad bogatiji za nove brendove.
Izvor: Freepik

U Novom Sadu otvara novo krilo Tržnog centra Big, a neki brendovi po prvi put dolaze u Novi Sad. Osim toga do kraja godine Novosađane čeka još otvaranja i pregršt novih brendova. 

U novom krilu Big centra otvara svoje prodavnice po prvi put u Novom Sadu 2 brenda, a to su francuski lanac za prodaju sportske opreme Decathlon i poljski Pepco u kome možete da pronađete igračke, opremu za domaćinstvo, ali i garderobu. Osim njih u novo krilo Big centra, 6. maja stiže i dobro poznati Maxi pa će tako Big ponovo nakon zatvaranja DIS-a dobiti megamarket. U novi objekat useliće se i radnja sa dečjom opremom Aksa, koja već posluje u ovom centru, ali će sada biti u većem i modernijem prostoru.

Sa iskustvom dužim od četrdeset godina, Decathlon u svojoj ponudi raspolaže širokim spektrom sportske opreme za više od 100 sportova. Bilo da volite individualne sportove ili ste timski igrač, Decathlon je tu za sve vaše potrebe, a u okviru svog asortimana svojim potrošačima nudi i veliki broj sopstvenih brendova pod zajedničkim imenom Passion brendovi, koji su poznati po odličnom kvalitetu i pristupačnoj ceni.

– Kao društveno odgovorna kompanija, Decathlon će prilikom otvaranja svoje nove prodavnice u Novom Sadu poštovati sve mere propisane od strane Vlade Republike Srbije za sprečavanje širenje korona virusa, i zamoliti građane da učine isto, te da se drže propisane distance i obavezno nose zaštitne maske – kažu čelnici ove kompanije.

Nakon zatvaranja Home marketa u Bigu, na njihovo mesto je stigao Gigatrone megastore, gde na jednom mestu na velikom prostoru možete pronaći svu elektonsku opremu, računare, mobilne telefone i kućne aparate. U ostatak prostora koji je nastao zatvaranjem Home marketa, očekuje se otvaranje brenda Kengur i Ilumina, a po prvi put Novi Sad stiže i brend Stan Art, u pitanju je maloprodajni brend veletrgovinske kompanije Sferosmerc iz Beograda. U Stan Artu možete pronaći opremu i aparate za vaš dom.

Pregovara se i o otvaranju izraelskog zabavnog parka Babylon, dok će  na drugom spratu postojećeg objekta u delu gde se nalaze restorani biti otvoren šalter za prodaju brze hrane brenda Nacionalna Klasa koji već posluje u Big centru i nalazi se pored ulaza u bioskop. Brendovi N Sport  i Vulkan koji se nalaze u prizemlju zatvorenog dela objekta zasijaće u novom ruhu nakon renoviranja.

Novi brendovi kompanije Veropulos dolaze u Novi Sad u septembru u potpuno novi prostor U ekskluzivnom intervjuu koji je za naš portal dao vlasnik grčke kompanije Veropulos DOO, Nikos Veropulos, saznali smo sve o detaljima budućeg trgovinskog centra koji se gradi u Novom Sadu.

Objekat će imati dve glavne zone. Super Vero će zauzimati površinu od 3500 m², a Jumbo 7000 m².

Jedan manji deo od 300 m² izdavaće se kompanijama iz oblasti farmacije, bankarstva i hemijskog čišćenja. Ukupna prodajna površina će biti oko 11000 m².

Veropoulos je prošle godine i zvanično preuzeo Novotrans Novi Sad na lokaciji Kisački put broj 1, sa placem i objektom u početnoj fazi izgradnje. Novotrans se prema uvidu iz APR-a nalazio u vlasništvu MAT Real Estate, koja pripada grupi Matijević. Ovo će biti najveći Veropulosov objekat u Srbiji. Osim Novog Sada, ova grčka kompanija od 2006. godine posluje još samo u Beogradu.

U Novom Sadu je 8 aprila otvoren objekat poznate francuske robne kuće Emmezeta u Temerinskoj 95.

8. aprila otvoren ja treći Lidl objekat u Novo Sadu u Temerinskoj 98a. Ova kompanija trenutno radi na gradnji objekta na Futoškom putu na mestu bivšeg rasadnika Zelenila, taj objekat trebalo bi da bude gotov do septembra. Dok će gradnja objekata u Ulici 1300 kaplara na Limanu 4 krenuti uskoro, a otvaranje se očekuje početkom sledeće godine.

Izvor: NSUŽIVO

Naslov: Redakcija