utorak, 2. maj 2023.
Home Biznis Poslovne vesti Najveći karijerni događaj u regionu – BELGRADE YOUTH FAIR

Najveći karijerni događaj u regionu – BELGRADE YOUTH FAIR

0
Najveći karijerni događaj u regionu –         BELGRADE YOUTH FAIR

Poštovani pratioci elektronskih novina Biznis i pravo,


Kako naš portal prati sve najznačajnije aktuelnosti iz sveta biznisa i prava, obaveštavamo vas da je otvorena prijava za ovogodišnji Belgrade Youth Fair koji će se održati 22. i 23. aprila 2021. godine.
Youth Fair je najveći Employer Branding događaj, koji ima već višegodišnju praksu, pokrenut 2014. godine i predstavlja najznačajniji događaj karijernog tipa u ovom delu Evrope. Na ovom događaju svake godine učestvuje više hiljada studenata i diplomaca iz cele Srbije, ali i regiona, u želji da se upoznaju sa najboljim poslodavcima, te načine prve korake u svojoj karijeri.

Ideja projekta je kako navode organizatori da se mladi upoznaju i povežu sa poslodavcima, kompanijama i institucijama, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta života današnje omladine, sa željom da oni ostanu u svojoj zemlji.
Ova manifestacija je osmišljena tako da obezbedi pružanje poslova i stručne prakse i diplomcima, ali i neformalnu edukaciju kroz predavanja i radionice.
Ideja udružuje sajam praksi i poslova, zatim HR konferenciju za mlade, ali i Employer Branding aktivaciju, kao što je profesionalno slikanje za CV, simulacije intervjua za posao i slično.


Radi prijavljivanja potrebno je poslati CV na cv@youthfair.rs ili popunjavanjem formulara na sajtu www.youthfair.rs.

Tekst: Redakcija.