Lažirao svoju otmicu da bi izbegao odlazak na posao

0
42
Lažirao svoju otmicu da bi izbegao odlazak na posao
Foto: Lawctopus
Mladić iz Arizone našao se u problemu nakon što je lažirao sopstvenu otmicu kako bi izbegao odlazak na posao.

U petak, 10. februara u Kulidžu policija je dobila dojavu o muškarcu koji leži uz kolovoz sa zavezanim rukama iza leđa. Poslat je policijski automobil koji je ubrzo izvestio da su zaista pronašli mladića koji je izgleda bio vezan i ostavljen uz put.

“Žrtva” je identifikovana kao Brendon Souls, 19-godišnjak koji je policiji rekao da su ga otela dva maskirana muškarca. Prema njegovim navodima, oni su ga udarili u glavu nakon čega se onesvestio i probudio tamo gde ga je policija pronašla. Samo, to nije bila istina, prenosi Oddity Central.

Policija je izvestila kako je sprovedena istraga i da su pronađeni dokazi da je njegova priča izmišljena i da nije bilo otmice ili napada.

Nakon ispitivanja mladić je na kraju priznao da je priču izmislio. Kaže da je očajnički hteo da izbegne odlazak na posao pa je odlučio da lažira svoju otmicu. Gurnuo je zgužvanu maramicu u usta, a zatim je kožnim kaišem zavezao ruke iza leđa. Izašao je na put uz kolovoz kako bi ga neko video i sačekao je da ga policija “spasi”.

Souls je uhapšen 17. februara zbog podnošenja lažnih prijava policiji. Tada je i otpušten iz kompanije za gume u kojoj je radio.

Izvor: BIZLife