sreda, 10. jan 2024.
Home Pravo Pravne vesti Koktel pravnika u privredi i javnom sektoru

Koktel pravnika u privredi i javnom sektoru

0
Koktel pravnika u privredi i javnom sektoru

Povodom Savetovanja pravnika u privredi i Savetovanja iz Radnog prava, Kec grupa i Intermex vas pozivaju na Koktel pravnika u privredi i javnom sektoru koji će se održati 02.09.2022. od 18:00h u Institutu za uporedno pravo (Terazije 41, Beograd)

Na koktelu vas očekuje panel diskusija o radnom pravu u 21. veku, neformalno druženje i povezivanje sa kolegama različitih zanimanja.

Panel diskusija:

Tema: Radno pravo u 21. veku

U okviru Panel diskusije učesnici će imati priliku da čuju od panelista njihovo mišljenje o promenama u radnim odnosima u 21. veku, na koji način će naše zakonodavstvo ispratiti ove promene, kakve su mogućnosti za mirno rešavanje radnih sporova kod nas, na kojoi način je regulisan rad od kuće i kakve se promene u radnim odnosima dešavaju u svetu, kao i mnoge druge teme od značaja za budućnost radnog prava.

U prvom delu će panelisti odgovarati na pitanja moderatora, dok će u drugom delu učesnici imati mogućnost da postave pitanje panelistima. 

Ko treba da prisustvuje ovom događaju?

Događaj je namenjen pravnicima iz privrede i javnog sektora koji žele da rade na sebi, stiču nove kontakte i uspostavljaju saradnje. 

Bez obzira kojom pravnom profesijom se bavite na ovom događaju ćete imati priliku da naučite nešto novo i upoznate veliki broj sudija, advokata, pravobranilaca, tužilaca i pravnika u javnom i privatnom sektoru.  

Pogledajte kako je izgledalo Pravničko veče koje smo organizovali pre dva meseca na istom splavu:

Gde i kad se održava događaj?

Koktel pravnika će se održava 02.09.2022. od 18:00h u Institutu za uporedno pravo (Terazije 41, Beograd)

Učešće je besplatno.

Prijava je obavezna

Ukoliko ste zainteresovani ta učešće na Savetovanjima, pogledajte ponude i prijavite se:

Savetovanje pravnika u privredi

11. -14. septembar, hotel ”Mona”, Zlatibor:

Savetovanje pravnika iz Radnog prava:

14. -17. septembar, hotel ”Dunav”, Zlatibor: