Keš u rukama – bez bankomata

0
23
Foto: De Qualidade

Nova usluga Prokredit banke omogućava Masterkard korisnicima da prilikom kupovine podignu do 5.000 dinara.

Korisnici Masterkard kartice (bilo koje banke) od sada imaju mogućnost da, pri kupovini u objektima koji koriste POS terminal Prokredit banke, podignu 5.000 dinara. 

Drugim rečima, ako vam se desi da vam je potrebna gotovina, a u blizini nema bankomata, potrebna vam je samo Masterkard kartica koju imate u novčaniku da tu operaciju obavite u radnji umesto na bankomatu – brzo, sigurno i jednostavno.

Prokredit banka predstavila je novu uslugu “Plati i podigni keš”, koja vam omogućava da podignete do 5.000 dinara na prodajnim mestima sa POS terminalom Prokredit banke kada račun plaćate svojom Masterkard karticom.

Da biste podigli pomenuti iznos, dovoljno je da kupite nešto u tom objektu, iznos nije bitan, to može biti i pakovanje papirnih maramica, platite Masterkard karticom i prodavac će vam ponuditi da podignete sumu koju želite.

Ova opcija je trenutno dostupna na više od 50 prodajnih mesta širom Srbije, važi za svaku obavljenu kupovinu, nezavisno od njene vrednosti, i dostupna je isključivo Masterkard korisnicima.

Na primer, ukoliko je račun koji plaćate 1.000 dinara i želite da podignete 5.000 dinara, vaš bankovni račun će biti zadužen za ukupno 6.000 dinara.

“Plati i podigni keš” usluga će vam svakako olakšati i ulepšati svakodnevnicu, jer vreme koje inače potrošite u potrazi za bankomatom sada možete da provedete na kvalitetniji način.

Izvor: RTS

Foto: Entrackr