HUAWEI IDEA HUB – PAMETNA KANCELARIJA

0
28
HUAWEI IDEA HUB – PAMETNA KANCELARIJA
Foto: The economic times

Kompanija Veracomp, sada deo Exclusive Networks grupe, ekskluzivni je distributer Huawei enterprise opreme kako u Srbiji, tako i u regionu.

Danas više nego ikada komunikacija u poslovnom smislu se promenila. Sve više je online sastanaka, online prezentacija i webinara. Da bi to sve izgledalo profesionalno Huawei je napravio Idea Hub. Reč je o pametnom kancelarijskom ekosistemu koji može poboljšati efikasnost preduzeća, posebno pri komunikaciji na daljinu tokom perioda socijalne distance.
Huawei je u IdeaHub rešenju u jedan uređaj objedinio videokonferencijski kodek, interaktivni ekran, whiteboard funkcionalnost, računar i pristup aplikacijama iz svog ekosistema.

IdeaHub oličava jednostavnost zahvaljujući tankom, minimalističkom dizajnu koji savršeno spaja tehnologiju sa estetikom. To je savršena opcija za moderna radna mesta, kao sto su sobe za sastanke, kancelarije, otvorene kancelarijske površine i izložbene hale.

Idea Hub integraše telepresence funkcionalnosti, elektronsku tablu i video konferenciju u Cloud-u. Može pristupiti raznim aplikacijama kako bi omogućila digitalnu timsku saradnju.

Ovo inteligentno kancelarijsko rešenje integriše različite funkcije, uključujući multi-screen saradnju između mobilnih telefona i računara, interaktivnu tablu, inteligentni rukopis, saradnju na daljinu i video konferencije.

Do čak 20 uređaja, uključujući mobilne telefone, tablete i računare moguće je povezati na IdeaHub koristeći razne režime projekcije.

IdeaHub podržava bežično projektovanje putem koda za projekciju ili IdeaShare Kei-a i pruža Izlaz slike 1080p 60 fps sa namenskim čipom za obradu slika, pružajući jasno vizuelno iskustvo. Takođe, poseduje NFC deljenje sadržaja tako da je jednim dodirom sadržaj ekrana sa smartphonea moguće prikazati na ekranu

Ovaj uređaj kompanijama može pomoći da urade digitalnu transfomaciju. Pogodan je za mnoge industrije, pokrivajući i telemedicinu, pametno obrazovanje i pametne finansije.
Huawei-ev jedinstveni inteligentni algoritam za praćenje pisanja, skraćuje kašnjenje pri pisanju za 35 ms, i omogućava korisniku osećaj kao da piše po papiru.

Zahvaljujući funkciji Inteligentnog prepoznavanja pisanja u stanju je da automatski identifikuje i pretvara reči, figure i grafikone, sa rukom pisane forme u digitalnu formu. Poseduje ELED ekran u 4K rezoluciji osetljiv na dodir.

Idea Hub sa 4K kamerom i 12 mikrofona zajedno sa Huawei-jevim audio-vizuelnim algoritmom omogućava veliki kvalitet sastanka. Mikrofoni pokrivaju prostor od 180 stepeni na udaljenosti 8m od ekrana uz precizno određivanje izvora zvuka na samo 0.5º.

Uređaj je u stanju da automatski identifikuje govornika i prikazuje ga izbliza. Takođe može da blokira pozadinsku buku za bolji kvalitet sastanka.

Integrisana Huawei AppGalerija omogućava korisnicima da skinu aplikacije koje su im potrebne na IdeaHub, kao što su na primer Teams, Skype…

Aktuelna ponuda se sastoji od tri modela Huawei IdeaHub rešenja u dve dijagonale ekrana, 65 i 86 inčna

Izvor: Biznis i Finansije