Besplatna obuka: Kako se zaposliti u IT industriji

0
128
Besplatna obuka: Kako se zaposliti u IT industriji

Biznisnova – centar za proaktivno poslovanje 11.5.2021. godine sa početkom u 18h realizuje online obuku „Kako se zaposliti u IT industriji“ a ciljna grupa za koju se obuka izvodi jesu žene i devojke iz opštine Bač koje već imaju odredjena znanja u oblasti IT-a ili one koje nameravaju da započnu sa edukacijom (formalnom ili neformalnom) u ovom sektoru i interesuje ih način na koji se mogu zaposliti u ovoj industriji.U okviru pomenute obuke planirano je da se polaznice upoznaju o načinima na koji mogu da traže posao u IT industriji kao i da dobiju stručne savete o tome kako što bolje da se pripreme za intervju, kako da spreme CV, propratno pismo i slično.

Obuku će voditi ekspertkinja Biljana Rakić koja ima dugogodišnje iskustvo u rukovodjenju ljudskim resursima u IT kompanijama.

Obuka se realizuje u okviru projekta “Žene u Informacionim tehnologijama” koji je deo šireg projekta „Platforma za odgovorno upravljanje javnim finansijama“ koji sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) a finansira Vlada Švedske.

Link za prijavljivanje na obuku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfH_nQBjimUjMD-PVdETdgjNY76nLzCaop51umrYBtvKx19AA/viewform