sreda, 10. jan 2024.
Home Biznis Poslovne vesti Besplatan webinar: Ugovor o poverljivosti u privredi (NDA)

Besplatan webinar: Ugovor o poverljivosti u privredi (NDA)

0
Besplatan webinar: Ugovor o poverljivosti u privredi (NDA)

Biznis i pravo vas poziva na Webinar: Ugovor o poverljivosti u privredi koji će se održati online u ponedeljak, 21.03. od 18:00h.

Cilj webinara je da se preduzetnici i pravnici upoznaju sa Ugovorom o poverljivosti.

Šta je ugovor o poverljivosti, poznatiji kao NDA?
Ugovor o poverljivosti se u našem narodu kolokvijalno naziva endiej, od engleske skraćenice NDA od reči Non-Disclosure Agreement. 

Kako i sam naziv ovog ugovora kaže, ugovor o poverljivosti obavezuje njegove ugovorne strane da kao tajnu čuvaju poverljive podatke koji su kao takvi eksplicitno naznačeni u ugovoru.
Ovim ugovorom se poslodavci štite od iznošenja poverljivih informacija koje obuhvataju delove podataka o specifičnim znanjima, poslovnoj tajni, informacije o klijentima ili proizvodima, strateškim planovima i druge informacije koje su poverljive i vlasništvo isključivo određene kompanije, a mogu biti od koristi konkurenciji.

Predavač: Adela Ristić, advokat


Specijalizovana za korporativno zastupanje i savetovanje, M&A transakcije, analizu pregleda prava i obaveza privrednih društava, sprovođenje statusnih promena, prava u oblasti primenjenih geoloških istraživanja i rudarstva, zaštite podataka o ličnosti, zastupanja interesa klijenata u privrednim i radnim sporovima.
Govori engleski jezik, služi se ruskim jezikom.

Broj mesta je ograničen.

Prijava je obavezna

Nakon što popunite prijavni formular poslaćemo Vam obaveštenje o prijemu i link za učešće.