Avio-kompanija KLM počinje da leti za Beograd

0
41
Avio-kompanija KLM počinje da leti za Beograd
Foto: Travel Magazine

Holandska avio-kompanija KLM Royal Dutch Airlines će direktnim letovima povezivati Beograd i Amsterdam, počev od 13. maja 2021. godine. U početku će na ovoj relaciji KLM-ovi avioni leteti tri puta nedeljno, a prema planu avio-kompanije, od 11. juna ove godine putnicima će na raspolaganju biti svakodnevni letovi, navodi se u saopštenju.

Na letovima će saobraćati avioni tipa Embraer 190, koji mogu da prime 80 putnika u ekonomskoj i 20 u biznis klasi.

KLM je uveo niz zaštitnih mera na svojim letovima, kao što su upotreba HEPA filtera, obavezno nošenje maski i prilagođavanje usluga na letu, ali sve dok se ne sprovede masovna vakcinacija, testiranje na prisustvo virusa biće od izuzetne važnosti.

U skladu sa odlukom holandske vlade, za putnike koji u Amsterdam putuju iz zona visokog rizika, pored PCR tastova, obavezni su i antigenski testovi.

KLM preporučuje putnicima da pre leta provere informacije u vezi sa putovanjem na kompanijskom portalu.

Za sve avio-karte kupljene za letove do 31. decembra 2021. godine rezervacije se mogu menjati ili se može dobiti povraćaj novca.  Putnici mogu da promene svoju rezevaciju iz bilo kog razloga, dobiju vrednosni vaučer ukoliko odustanu od leta ili potpuni povraćaj novca ukoliko je let otkazan.

Putnici iz Srbije će moći da lete ne samo do Amsterdama, nego i do brojnih destinacija širom sveta.

Izvor: Nova ekonomija